Sanitair

Bij InstalCenter SMART ben je aan het juiste adres voor een complete badkamer. Je hebt oneindig veel keus uit het ruime assortiment sanitair van vrijwel alle gerenommeerde merken, vloer- en wand tegels. Natuurlijk garanderen wij je topkwaliteit. Werkelijk alles is mogelijk, of jouw voorkeur nu uitgaat naar een moderne of traditionele stijl, bij InstalCenter SMART zorgen onze specialisten ervoor dat jouw dromen omgezet worden in een uitvoerbaar plan. Ook wanneer je zit met een beperkte ruimte, hebben wij altijd diverse oplossingen en mogelijkheden voor handen. Maatwerk en eigen ontwerp (bad)meubelen zijn specialismen van SMART InstalCenter. 

Badkamer ontwerpen

In onze showroom adviseren, ontwerpen (middels een 3D tekening) en offreren wij jouw sanitaire ruimte naar jouw wensen. Naast het ontwerpen, bouwen en leveren van badkamers is er ook een ruime keuze voor de aankleding van uw badkamer, van verlichting tot accessoires. InstalCenter SMART zorgt steeds weer voor de meest exclusieve en toch betaalbare producten. 

Badkamer renoveren

Ben je van plan om jouw badkamer te renoveren? Wij kunnen je bij dit traject begeleiden van A t/m Z. We kunnen jouw huidige badkamer slopen en geheel nieuwe opbouwen met jouw wensen. Neem contact op met onze ervaren badkamer adviseurs en laat je informeren over alle mogelijkheden.

Totaalconcept SMART InstalCenter

Smart InstalCenter werkt samen met een vakkundig team uitvoerders die het geheel tot een perfect eind resultaat brengen. Ook voor kleuradvies, stukadoor-, timmer-, tegel- en schilderwerkzaamheden kun je bij InstalCenter SMART terecht. Voor de algehele uitvoering, begeleiding en (technische) tekeningen ben je hier op het juiste adres, zodat je verzekerd bent van een perfect eindresultaat. 

Badkamer Lelystad door De Badzaak
Badkamer Lelystad door De Badzaak
Badkamer Lelystad door De Badzaak
Badkamer Lelystad door De Badzaak
Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen